Untitled-1
Košarica
0 € (0)

Košarica je prazna

BREZPLAČNA DOSTAVA!

Vzmetnica žepkasto vzmetenje Medical 21 cm,160x200, SREDNJE TRDA

-17%
Barva: Bela, bež
Dimenzija: Širina 160 cm, globina 200 cm, višina 21 cm
Material: Vzmeti pocket, pena, tkanina

Opis izdelka:

Vzmetnica MEDICAL spada v skupino srednje trdih vzmetnic, katere jedro je sestavljeno iz kakovostnega žepkastega vzmetenja EKKO z nadpovprečno debelino vzmeti in sicer 2,1 mm . Lastnost 5 conskega žepkastega vzmetenja je v tem, da je vsaka vzmet, zavita v tkanino oz. žepek, in so s tem vzmeti med seboj neodvisne. S tem je omogočeno prosto premikanje, kjer se vibracije ne prenašajo po celotni površini vzmetnice, temveč zgolj na točki pritiska. To omogoča boljše prilagajanje anatomiji telesa, ter raven in neobremenjen položaj hrbtenice. Jedro na obeh straneh dopolnjujejo plasti

poliuretanske pene z nadpovprečno gostoto 28/40 kg / m3. Udobje omogoča še dvoslojna tkanina visoke kakovosti in fine teksture, katere polnilo je 480 g / m2 vlaken in retexa PES. Vzmetnica MEDICAL nudi visoko udobje in prilagajanje telesu, zračnost, čvrstost in elastičnost. Vzmetnica MEDICAL predstavlja odlično razmerje cene in kvalitete. V vzmetnice iz naše ponudbe je vloženo veliko ročnega dela in truda posameznika, zato so vzmetnice vrhunske kakovosti.

Lahko se uporabi v kombinaciji s fiksnimi letvenim dnom večje gostote (razpored letvic do 4 cm razmaka med letvicami) ali na polnem posteljem dnu (iverka).

 • Prevleka : Antibakterijska tkanina, prešita s PES vato in retexom
 • Jedro: žepkasto vzmetenje debeline 2,1 mm
 • 5 consko žepkasto vzmetenje
 • Višina vzmetnice: 21 cm
 • Dvostranska spalna površina
 • Maximalna obremenitev vzmetnice : do 120 kg

  Na zalogi (Za naročila oddana do 16.00, od PON. do PET. vas bomo kontaktirali še isti dan in se z vami dogovorili o datumu dostave)
  Cena: 249,00 €
  Redna cena 299,00 €

  Copyright © 2019 - 2021 Pohištvo takoj d.o.o., Vse pravice pridržane.