BOXSPRING KOMPLET Postelja Z DVIŽNIM DNOM, PREDALOM, VZMETNICO in NOČNIMA OMARICAMA: Lounge 2 160x200, Barva bež

-57%
Barva: Bež
Dimenzija: Širina 250 cm, globina 215 cm, višina 175 cm
Material: iveral, pena, blago, mikrotkanina

Opis izdelka:

BOXSPRING Komplet Lounge 2 vsebuje: Posteljni okvir z dvižnim dnom in pod posteljnim predalom + 2x nočna omarica + vzmetnica Perfect dream 29 cm višine.

Izrazit, kvaliteten in dominanten posteljni okvir z dvižnim dnom, izdelan za hotelske potrebe svetovnih hotelskih verig visokih kategorij LOUNGE 2, zagotavlja zanesljivost in trdnost ter navdušuje s svojim dizajnom. Bogato in elegantno vzglavje ter enostavna konstrukcija sta njeni glavni značilnosti. Višina vzglavja: 175 cm, širine 250 cm. Višina dvižnega posteljnega dna je 25 cm,nogice višine 12 cm, skupaj 37 cm. Dvižno dno je dobavljivo v 2 delih zaradi lažjega vnosa v prostor. Dvižno dno ima zaobljene robove kot na dodatni sliki. Dvižno dno je kovinsko, ima trdno ravno površino, oblečeno v črno nedrsečo podlago/tkanino na katero se postavi vzmetnica. Dvižni plinski mehanizem ima dodatna varovala proti nenadnem zaprtju, ko je dno postelje dvignjeno. Višina komplet dna z nogicami in vzmetnico je 66 cm. Nočna omarica ima predal z ,,push sistemom,, ter dodatni 2 izvlečni polici. Na zgornjem delu nočne omarice je dodano kaljeno steklo.

Vzmetnica Perfect dream iz linije luksuznih vzmetnic svetovno priznanih hotelskih verig visokih kategorij bo z idealno kombinacijo plasti zagotovo izboljšala kakovost vašega spanja ter vam omogočila, da se boste zbujali odpočiti in polni energije za nov dan. Edinstvena kombinacija silikonizirane vate in udobne pene in 7-conske tehnologije žepkastega vzmetenja v preprečuje, da bi premikanje ene osebe na vzmetnici motilo spanec druge ter zagotavlja vrhunsko udobje. Vzmetnica Perfect Dream je kombinacija kakovostnega 7-conskega žepkastega jedra (1,8 - 2,0 mm žica) s številnimi vzmetmi, ki se prosto gibljejo v vse smeri. 7 ergonomskih con bo pripomoglo k temu, da se bo vzmetnica prilagodila obliki vašega telesa. Vzmetnica Perfect dream ima 2 različni trdoti spanja po izbiri končnega uporabnika..Vzmetnica spada v kategorijo SREDNJE TRDIH vzmetnic.

 • DOBAVA TAKOJ
 • Nudimo možnost spremembe vzmetnice po želji kupca.
 • Omogočamo ogled pred nakupom ( OBVEZEN predhoden dogovor)
 • Možen lastni prevzem s predhodnim dogovorom in dodatnim popustom
 • BREZPLAČNA DOSTAVA :-)
 • Pakiranje: kartonska škatla. Izdelek je potrebno sestaviti. V primeru, da želite posteljni okvir v drugi dimenziji oz. v drugi barvi, oz. za vas želene količine izdelka trenutno ni na zalogi, se na nas obrnite preko e maila,oz telefona

  Na zalogi (Za naročila oddana do 16.00, od PON. do PET. vas bomo kontaktirali še isti dan in se z vami dogovorili o datumu dostave)


  Cena: 1.790,00 €
  Redna cena 4.179,00 €

  ali
  • 6 x 319,48 €
  • 12 x 163,02 €
  • 24 x 84,86 €
  • 36 x 58,87 €
  • 48 x 45,91 €
  Copyright © 2019 - 2024 Pohištvo takoj d.o.o., Vse pravice pridržane.