Untitled-1
Košarica
0 € (0)

Košarica je prazna

BREZPLAČNA DOSTAVA!

Poličnik Malta Barva hrast, črna

-15%
Barva: Hrast, črna
Dimenzija: Širina 80 cm, globina 30 cm, višina 173 cm
Material: iveral

Opis izdelka:

Izberite poličnik, ki bo vnesel v vaš prostor svežino in vam omogočil, da združite estetski videz in funkcionalnost na najboljši možni način. Vsi naši poličniki so visoke kakovosti, so zelo premišljeno izbrani in jih lahko vključimo v večino prostorov.

Poličnik vključuje 6, polici. Nosilnost polic je max. 6 oz 12 oz 18 kg. Poličnik ima priložen set za pritrditev na zid, proti prevrnitvi. . Pakiranje: kartonska škatla. Izdelek je potrebno sestaviti. V primeru, da želite poličnik v drugi barvi, oz. za vas željene količine izdelka trenutno ni na zalogi, se za vse informacije obrnite na nas preko e maila ali telefona.

Izdelek prihaja od enega prvih proizvajalcev pohištva na svetu, ki je naredil proizvodnjo okolju prijazno na vsakem koraku, od sečnje lesa, do proizvodnje. Podjetje je član PEFC® in FSC®, ki pomagata zagotoviti trajnostno gozdarsko poslovanje. 98% pohištva je certificirano s PEFC®. PEFC® je najbolj razširjena shema certificiranja gozdarstva na svetu in potrjuje dve tretjini vsega trajnostnega gozdarstva. To potrdilo priznava več mednarodnih organizacij in skupaj 149 vlad po vsem svetu.

 • Kombinacija iverala in mdf
 • Priložen set proti prevrnitvi artikla
 • Možen lastni prevzem s predhodnim dogovorom in dodatnim popustom
 • BREZPLAČNA DOSTAVA :-)
 • Na zalogi (Za naročila oddana do 16.00, od PON. do PET. vas bomo kontaktirali še isti dan in se z vami dogovorili o datumu dostave)
  Cena: 84,00 €
  Redna cena 99,00 €

  ali
  • 3 x 28,66 €
  • 6 x 14,46 €
  Copyright © 2019 - 2021 Pohištvo takoj d.o.o., Vse pravice pridržane.