IZREDNA NOVICA: ZARADI OBSEŽNEGA POŽARA, KI JE ZAJEL SKLADIŠČNI KOMPLEKS, V KATEREM IMA SKLADIŠČE TUDI NAŠE PODJETJE, SO NAROČILA Z NAŠE SPLETNE TRGOVINE DO NADALJNJEGA NEDOSTOPNA. POŽAR SE JE RAZŠIRIL TUDI DO NAŠIH PROSTOROV IN UNIČIL VSE ZALOGE. KER IMA POHISTVOTAKOJ.SI VSE IZDELKE NA ZALOGI, MORAMO VSO ZALOGO OBNOVITI.
KMALU SE VRNEMO ŠE Z VEČJO ZALOGO IN MOČNEJŠO PONUDBO. HVALA VSEM NAŠIM STRANKAM ZA RAZUMEVANJE.
Untitled-1
Košarica
0 € (0)

Košarica je prazna

BREZPLAČNA DOSTAVA!

Omarica za čevlje Florence 16 Barva bela

-39%
Barva: Bela barva
Dimenzija: Širina 77 cm, globina 27 cm, višina 127 cm
Material: Iveral, mdf

Opis izdelka:

Izberite omarico za čevlje, ki bo vnesla v vaš prostor svežino in vam omogočila, da združite estetski videz in funkcionalnost na najboljši možni način. Vse naše omarice za čevlje so visoke kakovosti in zelo premišljeno izbrane, da jih lahko vključimo v večino prostorov. Omarica ima 3 predale. Vsak predal ima 2 vrsti za shranjevanje čevljev. Prva Vrsta je globoka 9,3 cm druga pa 8,6 cm.

Izdelek prihaja od enega prvih proizvajalcev pohištva na svetu, ki je naredil proizvodnjo okolju prijazno na vsakem koraku, od sečnje lesa, do proizvodnje. Podjetje je član PEFC® in FSC®, ki pomagata zagotoviti trajnostno gozdarsko poslovanje. 98% pohištva je certificirano s PEFC®. PEFC® je najbolj razširjena shema certificiranja gozdarstva na svetu in potrjuje dve tretjini vsega trajnostnega gozdarstva. To potrdilo priznava več mednarodnih organizacij in skupaj 149 vlad po vsem svetu.

Pakiranje: kartonska škatla. Izdelek je potrebno sestaviti. V primeru, da želite omarico za čevlje v drugi barvi, oz. za vas željene količine izdelka trenutno ni na zalogi, se za vse informacije obrnite na nas preko e maila ali telefona.

 • Kombinacija iverala in mdf
 • Možen lastni prevzem s predhodnim dogovorom in dodatnim popustom
 • BREZPLAČNA DOSTAVA :-)


 • Cena: 139,00 €
  Redna cena 229,00 €

  ali
  • 3 x 47,21 €
  • 6 x 23,81 €
  • 12 x 12,11 €
  Copyright © 2019 - 2022 Pohištvo takoj d.o.o., Vse pravice pridržane.