Letveno dno Flexy 28, 200x80 cm

-20%
Barva: Bukev
Dimenzija: Širina 80 cm, globina 200 cm, višina 5,5 cm
Material: Les:bukev, breza

Opis izdelka:

Letveno dno Flexy 28 je izdelano iz furnirne plošče in elastičnih letvic. Vse letvice in vzdolžni stranici so iz brezovega lesa, prečne letvice pa so iz bukovega lesa. Nosilci letvic so izdelani iz kakovostne gume (SBS), ki ima odlične elastične in mehanske lastnosti in omogoča vrhunsko podporo telesa. Na zunanjih stranicah okvirja se nahajajo zaščitni plastični pokrovčki. Na sredini se nahaja 5 dvojnih elastičnih letvic, ter 10 regulatorjev elastičnosti, ki omogočajo individualno prilagajanje trdote, oz. stopnje udobja v ledvenem predelu telesa. Elastična podloga Flexy 28 je sestavljena iz 28 letvic.

Debelina posamezne letvice na dimenzijah 70/80/90/100 cm je 8 mm, na dimenzijah 120/140 cm je 12 mm.

Ker velik del svojega življenja spimo, je zelo pomembno kakšno ležišče izberemo za naš spanec. Dober spanec vpliva na to kako se bomo počutili tekom dneva in kako se bomo spopadli z vsakodnevnimi nalogami, ki od nas zahtevajo fizični in psihični fokus. Poleg kakovostne vzmetnice, oz. posteljnega vložka, je zelo pomembno izbrati kakovostno posteljno dno. Od tega kakšno posteljno dno boste izbrali, bo odvisno prezračevanje vaše vzmetnice, ter pravilen položaj telesa med spanjem. Kakovostno letveno dno bo tudi podaljšalo življenjsko dobo vaše vzmetnice.

 • DOBAVA TAKOJ
 • Omogočamo ogled pred nakupom ( OBVEZEN predhoden dogovor)
 • Možen lastni prevzem s predhodnim dogovorom in dodatnim popustom
 • BREZPLAČNA DOSTAVA :-)
 • Na zalogi (Za naročila oddana do 16.00, od PON. do PET. vas bomo kontaktirali še isti dan in se z vami dogovorili o datumu dostave)


  Cena: 79,00 €
  Redna cena 99,00 €

  ali
  • 3 x 28,96 €
  • 6 x 14,64 €
  Copyright © 2019 - 2024 Pohištvo takoj d.o.o., Vse pravice pridržane.