IZREDNA NOVICA: ZARADI OBSEŽNEGA POŽARA, KI JE ZAJEL SKLADIŠČNI KOMPLEKS, V KATEREM IMA SKLADIŠČE TUDI NAŠE PODJETJE, SO NAROČILA Z NAŠE SPLETNE TRGOVINE DO NADALJNJEGA NEDOSTOPNA. POŽAR SE JE RAZŠIRIL TUDI DO NAŠIH PROSTOROV IN UNIČIL VSE ZALOGE. KER IMA POHISTVOTAKOJ.SI VSE IZDELKE NA ZALOGI, MORAMO VSO ZALOGO OBNOVITI.
KMALU SE VRNEMO ŠE Z VEČJO ZALOGO IN MOČNEJŠO PONUDBO. HVALA VSEM NAŠIM STRANKAM ZA RAZUMEVANJE.
Untitled-1
Košarica
0 € (0)

Košarica je prazna

BREZPLAČNA DOSTAVA!

Letveno dno Duo S 28, 200x140 cm

-15%
Barva: Bukev natur
Dimenzija: Širina 140 cm, globina 200 cm, višina 8,5 cm
Material: Les, bukev, breza

Opis izdelka:

Elastični deli letvenega dna, ki povezujejo letvice z okvirjem, se upogibajo v več smeri in s tem omogočajo odlično podporo in prilagajanje telesu v vseh položajih v teku počitka.

Višina letvenega dna: 8.5 cm

Število letvic: 28

Ker velik del svojega življenja spimo, je zelo pomembno kakšno ležišče izberemo za naš spanec. Dober spanec vpliva na to kako se bomo počutili tekom dneva in kako se bomo spopadli z vsakodnevnimi nalogami, ki od nas zahtevajo fizični in psihični fokus. Poleg kakovostne vzmetnice, oz. posteljnega vložka, je zelo pomembno izbrati kakovostno posteljno dno. Od tega kakšno posteljno dno boste izbrali, bo odvisno prezračevanje vaše vzmetnice, ter pravilen položaj telesa med spanjem. Kakovostno letveno dno bo tudi podaljšalo življenjsko dobo vaše vzmetnice.Cena: 169,00 €
Redna cena 199,00 €

ali
  • 3 x 57,32 €
  • 6 x 28,91 €
  • 12 x 14,71 €
Copyright © 2019 - 2022 Pohištvo takoj d.o.o., Vse pravice pridržane.