Kuhinjski blok Rodos 200 cm, Barva hrast

-44%
Barva: Hrast
Dimenzija: Širina 199,6 cm, globina 47,05 cm, višina 200 cm
Material: Iveral, steklo

Opis izdelka:

Kuhinja je osrednji prostor našega doma. Naše kuhinje vam nudijo praktično rešitev, hkrati pa so estetsko dovršene, zato boste v v njih z užitkom preživljali svoj čas in ustvarjali svoje najljubše jedi.

Kuhinja Rodos, v barvni kombinaciji siva / bela, z odlično kombinacijo spodnjih in zgornjih elementov, osveženih s segmentom kaljenega peskanega stekla, se bo idealno prilegala različnim ambientom in okusom. Nudi dovolj prostora za vaše najljubše jedi in kulinarična ustvarjanja. Spodnji element z dvema praktično integriranima predaloma prispeva k dodatni funkcionalnosti.

Tehnični podatki:

Debelina stanic, iveral 1,5 cm.

Fronte iveral, folija + steklo. Klasično odpiranje vrat. Luknje za ročaje so označene.

Kuhinjski pult ni vključen v ceno kuhinje, brez zgornje zaključne letve. Predlagamo nakup nasadnega korita dimenzij 100x50 cm ali delavne plošče po želji kupca.

Zgornji stekleni element je dimenzije: Višina 53,5 cm, širina 98,2 cm, globina 33,8 cm. Zgornji element ima dodano 1 polico in steklena vrata.

zgornji element z vrati je dimenzije: Višina 53,8 cm, širina 98,2 cm, globina 33,85 cm. Zgornji element ima dodano 1 polico in steklena vrata.

2x Spodnji element je dimenzije: Skupna višina elementa brez pulta je 82 cm, širina 99,8 cm, globina 47,05 cm. Element nima predalov.

Izdelek prihaja od enega prvih proizvajalcev pohištva na svetu, ki je naredil proizvodnjo okolju prijazno na vsakem koraku, od sečnje lesa, do proizvodnje. Podjetje je član PEFC® in FSC®, ki pomagata zagotoviti trajnostno gozdarsko poslovanje. 98% pohištva je certificirano s PEFC®. PEFC® je najbolj razširjena shema certificiranja gozdarstva na svetu in potrjuje dve tretjini vsega trajnostnega gozdarstva. To potrdilo priznava več mednarodnih organizacij in skupaj 149 vlad po vsem svetu.

Pakiranje: kartonska škatla. Izdelek je potrebno sestaviti. V primeru, da želite predalnik v drugi barvi, oz. za vas željene količine izdelka trenutno ni na zalogi, se za vse informacije obrnite na nas preko e maila ali telefona.

 • DOBAVA TAKOJ :-)
 • Možen lastni prevzem s predhodnim dogovorom in dodatnim popustom
 • BREZPLAČNA DOSTAVA :-)
 • Na zalogi (Za naročila oddana do 16.00, od PON. do PET. vas bomo kontaktirali še isti dan in se z vami dogovorili o datumu dostave)


  Cena: 222,00 €
  Redna cena 399,00 €

  ali
  • 3 x 80,74 €
  • 6 x 40,82 €
  • 12 x 20,87 €
  • 24 x 10,90 €
  Copyright © 2019 - 2024 Pohištvo takoj d.o.o., Vse pravice pridržane.