Fotelj Storm Barva siva / VZMETEN

-20%
Barva: Siva
Dimenzija: Širina 94 cm, globina 85 cm, višina 91 cm
Material: Iveral, kovina, vzmetenje, mikrotkanina

Opis izdelka:

Fotelj STORM ima vzmeteno sedišče. Omogoča sproščujoče sedenje in počitek. S čudovito oblikovanimi rokonasloni in elegantnimi nogicami, bo v vaš dnevni prostor vnesla pridih modernega minimalizma. Višina sedišča 45 cm.

Pravilna izbira fotelja je izjemnega pomena, saj se v teku dneva najdlje zadržujemo v dnevnih prostorih, zato nam mora nuditi dober počitek in hkrati zadovoljevati naše stilske želje in zahteve. Ponujamo vam cenovno ugodne in praktične rešitve za dnevne prostore. Fotelji iz naše ponudbe vam ponujajo odličen počitek, sproščujoče sedenje in tudi priložnostno spanje. V naših sedežnih garniturah so združene ključne karakteristike, ki jih vsi želimo v tovrstnem izdelku, in sicer: izgled, kakovost, udobje, praktičnost, spanje, funkcionalnost, kakovostno in močno ogrodje, trpežno vzmetenje.

V samo izdelavo oblazinjenega pohištva, ki ga ponujamo je vloženo veliko izkušenj, truda, ročnega dela, zato so sedežne garniture vrhunske kakovosti.

 • Vzmeten sedežni del
 • Močno ogrodje
 • BREZPLAČNA DOSTAVA
 • Pakiranje: karton, trpežna folija. Izdelek je potrebno sestaviti/pripraviti pravilno stran postavitve. V primeru, da želite sedežno garnituro v drugi barvi, oz. za vas željene količine izdelka trenutno ni na zalogi, se za vse informacije obrnite na nas preko e maila ali telefona.

  Na zalogi (Za naročila oddana do 16.00, od PON. do PET. vas bomo kontaktirali še isti dan in se z vami dogovorili o datumu dostave)


  Cena: 199,00 €
  Redna cena 249,00 €

  ali
  • 3 x 70,14 €
  • 6 x 35,37 €
  • 12 x 17,99 €
  Copyright © 2019 - 2022 Pohištvo takoj d.o.o., Vse pravice pridržane.