IZREDNA NOVICA: ZARADI OBSEŽNEGA POŽARA, KI JE ZAJEL SKLADIŠČNI KOMPLEKS, V KATEREM IMA SKLADIŠČE TUDI NAŠE PODJETJE, SO NAROČILA Z NAŠE SPLETNE TRGOVINE DO NADALJNJEGA NEDOSTOPNA. POŽAR SE JE RAZŠIRIL TUDI DO NAŠIH PROSTOROV IN UNIČIL VSE ZALOGE. KER IMA POHISTVOTAKOJ.SI VSE IZDELKE NA ZALOGI, MORAMO VSO ZALOGO OBNOVITI.
KMALU SE VRNEMO ŠE Z VEČJO ZALOGO IN MOČNEJŠO PONUDBO. HVALA VSEM NAŠIM STRANKAM ZA RAZUMEVANJE.
Untitled-1
Košarica
0 € (0)

Košarica je prazna

BREZPLAČNA DOSTAVA!

Vzmetnica žepkasto vzmetenje Beatris 20 cm, 120x200 TRDA

-13%
Barva: Bela, bež
Dimenzija: Širina 120 cm, globina 200 cm, višina 20 cm
Material: Vzmeti pocket, pena, tkanina

Opis izdelka:

BEATRIS:

Vzmetnica BEATRIS spada v skupino trdih vzmetnic, katere jedro je žepkasto vzmetenje s petimi enakomerno razporejenimi anatomskih conami. Lastnost žepkastega vzmetenja je v tem, da je vsaka vzmet, zavita v tkanino oz. žepek, in so s tem vzmeti med seboj neodvisne. S tem je omogočeno prosto premikanje, kjer se vibracije ne prenašajo po celotni površini vzmetnice, temveč zgolj na točki pritiska. To omogoča boljše prilagajanje anatomiji telesa, ter raven in neobremenjen položaj hrbtenice. Vzmetnica BEATRIS nudi visoko udobje in prilagajanje telesu, zračnost, čvrstost in elastičnost. Vzmetnica BEATRIS predstavlja odlično razmerje cene in kvalitete. V vzmetnice iz naše ponudbe je vloženo veliko ročnega dela in truda posameznika, zato so vzmetnice vrhunske kakovosti.

Lahko se uporabi v kombinaciji s fiksnimi letvenim dnom večje gostote (razpored letvic do 4 cm razmaka med letvicami) ali na polnem posteljem dnu (iverka).

 • Prevleka : Antibakterijska tkanina, prešita s PES vato in retexom, pralna na 30 stopinj
 • Jedro: žepkasto vzmetenje
 • Višina vzmetnice: 20 cm
 • Maximalna obremenitev vzmetnice : do 120 kg po osebi  Cena: 259,00 €
  Redna cena 299,00 €

  ali
  • 3 x 87,67 €
  • 6 x 44,22 €
  • 12 x 22,49 €
  • 24 x 11,64 €
  Copyright © 2019 - 2022 Pohištvo takoj d.o.o., Vse pravice pridržane.