IZREDNA NOVICA: ZARADI OBSEŽNEGA POŽARA, KI JE ZAJEL SKLADIŠČNI KOMPLEKS, V KATEREM IMA SKLADIŠČE TUDI NAŠE PODJETJE, SO NAROČILA Z NAŠE SPLETNE TRGOVINE DO NADALJNJEGA NEDOSTOPNA. POŽAR SE JE RAZŠIRIL TUDI DO NAŠIH PROSTOROV IN UNIČIL VSE ZALOGE. KER IMA POHISTVOTAKOJ.SI VSE IZDELKE NA ZALOGI, MORAMO VSO ZALOGO OBNOVITI.
KMALU SE VRNEMO ŠE Z VEČJO ZALOGO IN MOČNEJŠO PONUDBO. HVALA VSEM NAŠIM STRANKAM ZA RAZUMEVANJE.
Untitled-1
Košarica
0 € (0)

Košarica je prazna

BREZPLAČNA DOSTAVA!

Vzmetnica pena King 22 cm, 80x200, TRDA

-24%
Barva: Bela, bež
Dimenzija: Širina 80 cm, globina 200 cm, višina 22 cm
Material: Pena, tkanina

Opis izdelka:

Vzmetnica KING je visoko kakovostna vzmetnica z jedrom iz kombinacije visco pene (MEMORY) na zgornjem delu in poliuretanske pene na spodnjem delu (PU). Memory pena se maksimalno prilagaja obliki in anatomiji telesa, pozitivno reagira na telesno temperaturo, razbremenjuje točke največjega pritiska, zmanjšuje prekomerno obračanje telesa v spanju in izboljšuje pretok ter deluje pri preprečevanju preležanin. Spodnji del jedra, poliuretanska pena, visoka 16 cm, daje vzmetnici potrebno kompaktnost in čvrstost, pri čemer profilirani kanali omogočajo boljši pretok zraka (zračnost) in dodatno udobje. Zaradi teh lastnosti se na KING vzmetnici lahko spi zgolj na eni strani, na kar kažeta našiti deklaracija in etiketa. Prevleko zlahka slečemo in peremo na 40 stopinj (sušenja v sušilnem stroju ne priporočamo). Notranja stran je dodatno obogatena s plastjo PES vate.V vzmetnice iz naše ponudbe je vloženo veliko ročnega dela in truda posameznika, zato so vzmetnice vrhunske kakovosti.

Zaradi strukture jedra je pri vzmetnici KING obvezna kombinacija z letvenim dnom (letvice). Vzmetnica mora bit v času uporabe postavljena na letveno dno, z najmanj 26 letvicami , ki omogoča nemoten pretok zraka in nikakor na polno posteljno dno (iverka..).

 • Prevleka: Antibakterijska tkanina, prešita s PES vato in flisom
 • Prevleka: zlahka slečemo in peremo na 40 stopinj
 • Jedro: profilirana PU pena z oblogo iz visco-elastične pene
 • Višina vzmetnice: 22 cm
 • Maximalna obremenitev vzmetnice : do 120 kg  Cena: 159,00 €
  Redna cena 209,00 €

  ali
  • 3 x 53,95 €
  • 6 x 27,21 €
  • 12 x 13,84 €
  Copyright © 2019 - 2021 Pohištvo takoj d.o.o., Vse pravice pridržane.