Untitled-1
Košarica
0 € (0)

Košarica je prazna

BREZPLAČNA DOSTAVA!

Vzmetnica pena Fortuna 16,5 cm, 80x200, SREDNJE TRDA

-22%
Barva: Bela, bež
Dimenzija: Širina 80 cm, globina 200 cm, višina 16,5 cm
Material: Pena, tkanina

Opis izdelka:

FORTUNA: 5-conska vzmetnica,ki ima jedro iz profilirane PU pene. Ima snemljivo prevleko iz kvalitetne tkanine, prešite s PES vato in retexom, izpolnjuje standarde certifikata Oeko-Tex. Prevleka je snemljiva in pralna na 40 stopinj. Ortopedski visoko kakovosten posteljni vložek FORTUNA je odlično izbira za vas, saj vam zaradi sestave in kakovostne prevleke omogoča vse pogoje za zdrav spanec. V vzmetnice iz naše ponudbe je vloženo veliko ročnega dela in truda posameznika, zato so vzmetnice vrhunske kakovosti. Zaradi strukture jedra je pri vzmetnici FORTUNA obvezna kombinacija z letvenim dnom (letvice). Vzmetnica mora bit v času uporabe postavljena na letveno dno, z najmanj 26 letvicami , ki omogoča nemoten pretok zraka in nikakor na polno posteljno dno (iverka..).

KONCEPT PENA:Posteljni vložki, sestavljeni iz pene so edinstveni, saj zaradi strukture pene, ne omogočajo umazaniji in pršicam, da bi se tam obdržale.Posteljni vložki iz pene so zelo udobni, saj ni nobenih točk, ki bi na telo lahko povzročale pritisk in vas pri počitku ovirale. Poznamo različne pene, na podlagi kateri so posteljni vložki lahko trdi, srednje trdi ali mehki. Je odlična izbira za pare, saj premikanje enega partnerja ni moteče za drugega.

Ležišče iz pene tudi omogoča idealno prilagajanje vaši hrbtenici, in s tem uspešno odpravlja bolečine v hrbtenici, do katerih lahko pride zaradi nepravilne lege med spanjem.

 • Vzmetnica ima dvostransko spalno površino.
 • 5-conska penasta vzmetnica
 • Višina vzmetnice: 16 cm
 • Pralna prevleka na 40 stopinj
 • Max. obremenitev vzmetnice : do 120 kg

  Na zalogi (Za naročila oddana do 16.00, od PON. do PET. vas bomo kontaktirali še isti dan in se z vami dogovorili o datumu dostave)
  Cena: 139,00 €
  Redna cena 179,00 €

  ali
  • 3 x 47,21 €
  • 6 x 23,81 €
  • 12 x 12,11 €
  Copyright © 2019 - 2021 Pohištvo takoj d.o.o., Vse pravice pridržane.