IZREDNA NOVICA: ZARADI OBSEŽNEGA POŽARA, KI JE ZAJEL SKLADIŠČNI KOMPLEKS, V KATEREM IMA SKLADIŠČE TUDI NAŠE PODJETJE, SO NAROČILA Z NAŠE SPLETNE TRGOVINE DO NADALJNJEGA NEDOSTOPNA. POŽAR SE JE RAZŠIRIL TUDI DO NAŠIH PROSTOROV IN UNIČIL VSE ZALOGE. KER IMA POHISTVOTAKOJ.SI VSE IZDELKE NA ZALOGI, MORAMO VSO ZALOGO OBNOVITI.
KMALU SE VRNEMO ŠE Z VEČJO ZALOGO IN MOČNEJŠO PONUDBO. HVALA VSEM NAŠIM STRANKAM ZA RAZUMEVANJE.
Untitled-1
Košarica
0 € (0)

Košarica je prazna

BREZPLAČNA DOSTAVA!

Vzmetnica pena Easy Flex 13 cm, 120x200, MEHKA

-18%
Barva: Bela, siva
Dimenzija: Širina 120 cm, globina 200 cm, višina 13 cm
Material: Pena, tkanina

Opis izdelka:

EASY FLEX: Visoko kakovosten posteljni vložek Easy Flex je odlično izbira za vas, saj vam zaradi sestave iz večih plasti različnih vrst pene, ter kakovostne prevleke omogoča vse pogoje za zdrav spanec. V vzmetnice iz naše ponudbe je vloženo veliko ročnega dela in truda posameznika, zato so vzmetnice vrhunske kakovosti.

Zaradi strukture jedra je pri vzmetnici Easy Flex obvezna kombinacija z letvenim dnom (letvice). Vzmetnica mora bit v času uporabe postavljena na letveno dno, z najmanj 26 letvicami , ki omogoča nemoten pretok zraka in nikakor na polno posteljno dno (iverka..).

KONCEPT PENA:Posteljni vložki, sestavljeni iz pene so edinstveni, saj zaradi strukture pene, ne omogočajo umazaniji in pršicam, da bi se tam obdržale.Posteljni vložki iz pene so zelo udobni, saj ni nobenih točk, ki bi na telo lahko povzročale pritisk in vas pri počitku ovirale. Poznamo različne pene, na podlagi kateri so posteljni vložki lahko trdi, srednje trdi ali mehki. Je odlična izbira za pare, saj premikanje enega partnerja ni moteče za drugega.

Ležišče iz pene tudi omogoča idealno prilagajanje vaši hrbtenici, in s tem uspešno odpravlja bolečine v hrbtenici, do katerih lahko pride zaradi nepravilne lege med spanjem.

 • Vzmetnica ima dvostransko spalno površino.
 • Višina vzmetnice: 13 cm
 • Maximalna obremenitev vzmetnice : do 80 kg po osebi  Cena: 89,00 €
  Redna cena 109,00 €

  ali
  • 3 x 30,35 €
  • 6 x 15,31 €
  Copyright © 2019 - 2022 Pohištvo takoj d.o.o., Vse pravice pridržane.