Untitled-1
Košarica
0 € (0)

Košarica je prazna

BREZPLAČNA DOSTAVA!

Trosed Avola 2 Barva rjava. bež / VZMETENO

-17%
Barva: Rjava, bež
Dimenzija: Širina 218 cm, globina 83 cm, višina 90 cm
Material: Blago, eko usnje iveral, les, mdf, vzmetenje

Opis izdelka:

Trosed AVOLA ima vzmeteno sedišče. Omogoča sproščujoče sedenje in počitek. Ima dodatni obdelan predal pod sediščem. Ima pomožno ležišče v velikosti 183x114 cm. S čudovito oblikovanimi rokonasloni in elegantnimi nogicami, bo v vaš prostor vnesel pridih modernega minimalizma.

Pravilna izbira kavča je izjemnega pomena, saj se v teku dneva najdlje zadržujemo v dnevnih prostorih, zato nam mora nuditi dober počitek in hkrati zadovoljevati naše stilske želje in zahteve. Ponujamo vam cenovno ugodne in praktične rešitve za dnevne prostore. Kavči iz naše ponudbe vam ponujajo odličen počitek, sproščujoče sedenje in tudi priložnostno spanje. V naših kavčih so združene ključne karakteristike, ki jih vsi želimo v tovrstnem izdelku, in sicer: izgled, kakovost, udobje, praktičnost, spanje, funkcionalnost, kakovostno in močno ogrodje, trpežno vzmetenje.

V samo izdelavo oblazinjenega pohištva, ki ga ponujamo je vloženo veliko izkušenj, truda, ročnega dela, zato je trosed vrhunske kakovosti.

 • Enostavno vzdrževanje
 • Vzmeten sedežni in hrbtni del
 • Pomožno ležišče 183x114 cm
 • Odložni predal
 • Močno ogrodje
 • Na zalogi (Za naročila oddana do 16.00, od PON. do PET. vas bomo kontaktirali še isti dan in se z vami dogovorili o datumu dostave)
  Cena: 289,00 €
  Redna cena 349,00 €

  Copyright © 2019 - 2021 Pohištvo takoj d.o.o., Vse pravice pridržane.