IZREDNA NOVICA: ZARADI OBSEŽNEGA POŽARA, KI JE ZAJEL SKLADIŠČNI KOMPLEKS, V KATEREM IMA SKLADIŠČE TUDI NAŠE PODJETJE, SO NAROČILA Z NAŠE SPLETNE TRGOVINE DO NADALJNJEGA NEDOSTOPNA. POŽAR SE JE RAZŠIRIL TUDI DO NAŠIH PROSTOROV IN UNIČIL VSE ZALOGE. KER IMA POHISTVOTAKOJ.SI VSE IZDELKE NA ZALOGI, MORAMO VSO ZALOGO OBNOVITI.
KMALU SE VRNEMO ŠE Z VEČJO ZALOGO IN MOČNEJŠO PONUDBO. HVALA VSEM NAŠIM STRANKAM ZA RAZUMEVANJE.
Untitled-1
Košarica
0 € (0)

Košarica je prazna

BREZPLAČNA DOSTAVA!

Stol Hoop Barva krom, modra

-62%
Barva: Modra
Dimenzija: Širina 63 cm, globina 63 cm, višina 83 cm
Material: Plastika, nosilnost 100 kg

Opis izdelka:

Jedilniški stol Hoop ima narejen okvir iz okroglih kovinskih cevi v krom izvedbi, sedišče pa je oblikovano v obliki sank. Stol je na sedežnem delu oblazinjen v peno in prevlečen s tkanino, Stol je nakladljiv narejen iz svetlo modrega poliprepilena, sedež temno modro blagu. Sedišče in hrbtišče sta v enem kosu obliki sani. Maksimalna nosilnost: 90 kg.

Iz naše ponudbe kuhinjskih stolov, izberite tiste, ki bodo kar najbolje sovpadale z vašim življenjskim stilom, hkrati pa vam bodo nudili udobje. Izbirajte med različnimi materiali in barvami, da bo vaša kuhinja ali jedilnica postala funkcionalen prostor.

Nakup artikla možen le z osebnim prevzemom s predhodnim dogovorom. Za več informacij nas prosim kontaktirajte na 064 229 002

  • Krom finish, okrogle noge
  • Dizajnersko oblikovan stol
  • Odlična izdelava in kvaliteta


  • Cena: 29,99 €
    Redna cena 79,00 €

    Copyright © 2019 - 2021 Pohištvo takoj d.o.o., Vse pravice pridržane.