Untitled-1
Košarica
0 € (0)

Košarica je prazna

BREZPLAČNA DOSTAVA!

Stenska polica Falun Barva bela

-26%
Barva: Bela
Dimenzija: Širina 36,1 cm, globina 34,2 cm, višina 36,9 cm
Material: iveral

Opis izdelka:

Izberite stenski poličnik, ki bo vnesel v vaš prostor svežino in vam omogočil, da združite estetski videz in funkcionalnost na najboljši možni način. Vsi naši stenski poličniki so visoke kakovosti, so zelo premišljeno izbrani in jih lahko vključimo v večino prostorov. Stenski poličnik lahko uporabite kot nočno omarico

Stenski poličnik: Nosilnost polic je max. 10 kg. Poličnik ima priložen set za pritrditev na zid. Pakiranje: kartonska škatla. V primeru, da želite stenski poličnik v drugi barvi, oz. za vas željene količine izdelka trenutno ni na zalogi, se za vse informacije obrnite na nas preko e maila ali telefona.

Izdelek prihaja od enega prvih proizvajalcev pohištva na svetu, ki je naredil proizvodnjo okolju prijazno na vsakem koraku, od sečnje lesa, do proizvodnje. Podjetje je član PEFC® in FSC®, ki pomagata zagotoviti trajnostno gozdarsko poslovanje. 98% pohištva je certificirano s PEFC®. PEFC® je najbolj razširjena shema certificiranja gozdarstva na svetu in potrjuje dve tretjini vsega trajnostnega gozdarstva. To potrdilo priznava več mednarodnih organizacij in skupaj 149 vlad po vsem svetu.

  • Priložen set proti prevrnitvi artikla
  • Možen lastni prevzem s predhodnim dogovorom in dodatnim popustom
  • BREZPLAČNA DOSTAVA :-)
  • Na zalogi (Za naročila oddana do 16.00, od PON. do PET. vas bomo kontaktirali še isti dan in se z vami dogovorili o datumu dostave)
    Cena: 29,00 €
    Redna cena 39,00 €

    Copyright © 2019 - 2021 Pohištvo takoj d.o.o., Vse pravice pridržane.