Untitled-1
Košarica
0 € (0)

Košarica je prazna

BREZPLAČNA DOSTAVA!

Predalnik Amalfi 04 Barva črna

-23%
Barva: Črna barva
Dimenzija: Širina 82,10 cm, globina 38,40 cm, višina 79,70 cm
Material: Iveral, md

Opis izdelka:

Predalnik je kos, ki ga potrebuje vsak prostor. Izberite predalnik, ki bo vnesel v vaš prostor svežino in vam omogočil, da združite estetski videz in funkcionalnost na najboljši možni način. Vsi naši predalniki so visoke kakovosti in zelo premišljeno izbrani, da jih lahko vključimo v večino prostorov. Amalfi program vsebuje dve različici ročajev, katere si namestite po želji.

Izdelek prihaja od enega prvih proizvajalcev pohištva na svetu, ki je naredil proizvodnjo okolju prijazno na vsakem koraku, od sečnje lesa, do proizvodnje. Podjetje je član PEFC® in FSC®, ki pomagata zagotoviti trajnostno gozdarsko poslovanje. 98% pohištva je certificirano s PEFC®. PEFC® je najbolj razširjena shema certificiranja gozdarstva na svetu in potrjuje dve tretjini vsega trajnostnega gozdarstva. To potrdilo priznava več mednarodnih organizacij in skupaj 149 vlad po vsem svetu.

Pakiranje: kartonska škatla. Izdelek je potrebno sestaviti. V primeru, da želite predalnik v drugi barvi, oz. za vas željene količine izdelka trenutno ni na zalogi, se za vse informacije obrnite na nas preko e maila ali telefona.

 • Možen lastni prevzem s predhodnim dogovorom in dodatnim popustom
 • BREZPLAČNA DOSTAVA :-)
 • Na zalogi (Za naročila oddana do 16.00, od PON. do PET. vas bomo kontaktirali še isti dan in se z vami dogovorili o datumu dostave)
  Cena: 99,00 €
  Redna cena 129,00 €

  ali
  • 3 x 33,72 €
  • 6 x 17,01 €
  Copyright © 2019 - 2021 Pohištvo takoj d.o.o., Vse pravice pridržane.