Untitled-1
Košarica
0 € (0)

Košarica je prazna

BREZPLAČNA DOSTAVA!

Pisalna miza Florence 24 Barva bela

-23%
Barva: Bela
Dimenzija: Širina 102,6 cm, globina 41,6 cm, višina 80,8 cm
Material: iveral

Opis izdelka:

Izberite pisalno mizo, ki bo vnesla v vaš prostor svežino in vam omogočila, da združite estetski videz in funkcionalnost na najboljši možni način. Vse naše pisalne mize so visoke kakovosti in zelo premišljeno izbrane, da jih lahko vključimo v večino prostorov.

Izdelek prihaja od enega prvih proizvajalcev pohištva na svetu, ki je naredil proizvodnjo okolju prijazno na vsakem koraku, od sečnje lesa, do proizvodnje. Podjetje je član PEFC® in FSC®, ki pomagata zagotoviti trajnostno gozdarsko poslovanje. 98% pohištva je certificirano s PEFC®. PEFC® je najbolj razširjena shema certificiranja gozdarstva na svetu in potrjuje dve tretjini vsega trajnostnega gozdarstva. To potrdilo priznava več mednarodnih organizacij in skupaj 149 vlad po vsem svetu.

Pakiranje: kartonska škatla. Izdelek je potrebno sestaviti. V primeru, da želite pisalno mizo v drugi barvi, oz. za vas željene količine izdelka trenutno ni na zalogi, se za vse informacije obrnite na nas preko e maila ali telefona.

  • Kombinacija iverala in mdf
  • Možen lastni prevzem s predhodnim dogovorom in dodatnim popustom
  • BREZPLAČNA DOSTAVA :-)
  • Na zalogi (Za naročila oddana do 16.00, od PON. do PET. vas bomo kontaktirali še isti dan in se z vami dogovorili o datumu dostave)
    Cena: 115,00 €
    Redna cena 149,00 €

    Copyright © 2019 - 2021 Pohištvo takoj d.o.o., Vse pravice pridržane.