Omara Focus 2 vrata+3 predali Barva bela

-13%
Barva: Bela
Dimenzija: Širina 98 cm, globina 49 cm, višina 175 cm
Material: iveral

Opis izdelka:

Izdelek prihaja od enega prvih proizvajalcev pohištva na svetu, ki je naredil proizvodnjo okolju prijazno na vsakem koraku, od sečnje lesa, do proizvodnje. Podjetje je član PEFC® in FSC®, ki pomagata zagotoviti trajnostno gozdarsko poslovanje. 98% pohištva je certificirano s PEFC®. PEFC® je najbolj razširjena shema certificiranja gozdarstva na svetu in potrjuje dve tretjini vsega trajnostnega gozdarstva. To potrdilo priznava več mednarodnih organizacij in skupaj 149 vlad po vsem svetu.

Omara vključuje 3, po višini poljubno nastavljive police, 1 obešalno palico in 3 predale. Nosilnost polic je max.9 kg. Omara ima priložen set za pritrditev na zid, proti prevrnitvi. Pakiranje: kartonska škatla. Izdelek je potrebno sestaviti. V primeru, da želite omaro v drugi barvi, oz. za vas željene količine izdelka trenutno ni na zalogi, se za vse informacije obrnite na nas preko e maila ali telefona.

Pospravite in uredite si svoja oblačila, v smiselno zastavljenih garderobnih omarah, različnih barv dimenzij, ter načinov odpiranja vrat. Omare lahko uporabimo v spalnicah, otroških sobah, predsobah in ostalih prostorih.

Na zalogi (Za naročila oddana do 16.00, od PON. do PET. vas bomo kontaktirali še isti dan in se z vami dogovorili o datumu dostave)
Cena: 129,00 €
Redna cena 149,00 €

ali
  • 3 x 43,84 €
  • 6 x 22,11 €
  • 12 x 11,25 €
Copyright © 2019 - 2020 Pohištvo takoj d.o.o., Vse pravice pridržane.