Untitled-1
Košarica
0 € (0)

Košarica je prazna

BREZPLAČNA DOSTAVA!

Omara Almeria Barva artisan hrast, ogledalo

-11%
Barva: Artisan hrast, ogledalo
Dimenzija: Širina 217 cm, globina 62,5 cm, višina 210 cm
Material: iveral

Opis izdelka:

Omara ALMERIA v kombinaciji artisan hrasta in ogledala ponuja vse, kar potrebujete - razkošje uporabnega prostora, učinkovitost organizacije pri shranjevanju oblačil in čudovit videz, zahvaljujoč ogledalom na vratih. Ima obešalni palici ter levo in desno police.

Omara vključuje 8 polic, 2 obešalni palici. Nosilnost polic je max. 12 oz 15 kg. Za dodatno stabilnost in daljšo življenjsko dobo predlagamo, da se pri montaži omare, omaro dodatno pritrdi na zid. Pakiranje: kartonska škatla. Izdelek je potrebno sestaviti. V primeru, da želite omaro v drugi barvi, oz. za vas željene količine izdelka trenutno ni na zalogi, se za vse informacije obrnite na nas preko e maila ali telefona.

Pospravite in uredite si svoja oblačila, v smiselno zastavljenih garderobnih omarah, različnih barv dimenzij, ter načinov odpiranja vrat. Omare lahko uporabimo v spalnicah, otroških sobah, predsobah in ostalih prostorih.

  • BREZPLAČNA DOSTAVA
  • Na zalogi (Za naročila oddana do 16.00, od PON. do PET. vas bomo kontaktirali še isti dan in se z vami dogovorili o datumu dostave)
    Cena: 399,00 €
    Redna cena 449,00 €

    Copyright © 2019 - 2021 Pohištvo takoj d.o.o., Vse pravice pridržane.