Untitled-1
Košarica
0 € (0)

Košarica je prazna

BREZPLAČNA DOSTAVA!

Nočna omarica Bordeaux 03 Barva bela

-29%
Barva: Bela barva
Dimenzija: Širina 54 cm, globina 40 cm, višina 61 cm
Material: iveral

Opis izdelka:

Izberite nočno omarico, ki bo vnesla v vaš prostor svežino in vam omogočila, da združite estetski videz in funkcionalnost na najboljši možni način. Vse naše nočne omarice so visoke kakovosti in zelo premišljeno izbrane, da jih lahko vključimo v večino spalnih prostorov.

Izdelek prihaja od enega prvih proizvajalcev pohištva na svetu, ki je naredil proizvodnjo okolju prijazno na vsakem koraku, od sečnje lesa, do proizvodnje. Podjetje je član PEFC® in FSC®, ki pomagata zagotoviti trajnostno gozdarsko poslovanje. 98% pohištva je certificirano s PEFC®. PEFC® je najbolj razširjena shema certificiranja gozdarstva na svetu in potrjuje dve tretjini vsega trajnostnega gozdarstva. To potrdilo priznava več mednarodnih organizacij in skupaj 149 vlad po vsem svetu.

Pakiranje: kartonska škatla. Izdelek je potrebno sestaviti. V primeru, da želite nočno omarico v drugi barvi, oz. za vas željene količine izdelka trenutno ni na zalogi, se za vse informacije obrnite na nas preko e maila ali telefona.

Na zalogi (Za naročila oddana do 16.00, od PON. do PET. vas bomo kontaktirali še isti dan in se z vami dogovorili o datumu dostave)
Cena: 84,00 €
Redna cena 119,00 €

ali
  • 3 x 28,66 €
  • 6 x 14,46 €
Copyright © 2019 - 2021 Pohištvo takoj d.o.o., Vse pravice pridržane.