Klubska miza Petra. Barva divji hrast bela

-16%
Barva: Divji hrast, bela
Dimenzija: Širina 119,1 cm, globina 60,6 cm, višina 44,2 cm
Material: iveral

Opis izdelka:

Opis artikla: Prav vsak dnevni prostor potrebuje klubsko mizico, dovolj veliko za skodelico kave in knjigo. Izberite klubsko mizico zase iz naše ponudbe, in ugotovili boste, da sta estetski videz in kakovost lahko najboljša prijatelja.

Moderna in praktična klubska miza masivnega hrastovega lesa. Zgornja plošča je narejena iz masivnega hrastovega lesa, ki je na robu elegantno zarezan in deluje elegantno. Maximalna nosilnost mize je 30 kg. Noge so tanke kovinske prašno barvane v črno barvo.

Pakiranje: kartonska škatla. Izdelek je sestavljen. V primeru, da želite izdelek v drugi barvi, oz.za vas željene količine izdelka trenutno ni na zalogi, se za vse informacije obrnite na nas preko e maila ali telefona.

Izdelek prihaja od enega prvih proizvajalcev pohištva na svetu, ki je naredil proizvodnjo okolju prijazno na vsakem koraku, od sečnje lesa, do proizvodnje. Podjetje je član PEFC® in FSC®, ki pomagata zagotoviti trajnostno gozdarsko poslovanje. 98% pohištva je certificirano s PEFC®. PEFC® je najbolj razširjena shema certificiranja gozdarstva na svetu in potrjuje dve tretjini vsega trajnostnega gozdarstva. To potrdilo priznava več mednarodnih organizacij in skupaj 149 vlad po vsem svetu.

 • DOBAVA TAKOJ
 • Možen lastni prevzem s predhodnim dogovorom in dodatnim popustom
 • BREZPLAČNA DOSTAVA :-)
 • Na zalogi (Za naročila oddana do 16.00, od PON. do PET. vas bomo kontaktirali še isti dan in se z vami dogovorili o datumu dostave)


  Cena: 125,00 €
  Redna cena 149,00 €

  ali
  • 3 x 44,19 €
  • 6 x 22,28 €
  • 12 x 11,34 €
  Copyright © 2019 - 2022 Pohištvo takoj d.o.o., Vse pravice pridržane.