Untitled-1
Košarica
0 € (0)

Košarica je prazna

BREZPLAČNA DOSTAVA!

Klubska miza Malmo 2

-51%
Barva: Bela, črna
Dimenzija: Širina 98 cm, globina 60 cm, višina 43 cm
Material: Iveral, mdf, les

Opis izdelka:

Prav vsak dnevni prostor potrebuje klubsko mizico, dovolj veliko za skodelico kave in knjigo. Izberite klubsko mizico zase iz naše ponudbe, in ugotovili boste, da sta estetski videz in kakovost lahko najboljša prijatelja.

Nosilnost zgornje police je Max. 30 kg. Pakiranje: kartonska škatla. Izdelek je potrebno sestaviti. V primeru, da želite izdelek v drugi barvi, oz.za vas željene količine izdelka trenutno ni na zalogi, se za vse informacije obrnite na nas preko e maila ali telefona.

Izdelek prihaja od enega prvih proizvajalcev pohištva na svetu, ki je naredil proizvodnjo okolju prijazno na vsakem koraku, od sečnje lesa, do proizvodnje. Podjetje je član PEFC® in FSC®, ki pomagata zagotoviti trajnostno gozdarsko poslovanje. 98% pohištva je certificirano s PEFC®. PEFC® je najbolj razširjena shema certificiranja gozdarstva na svetu in potrjuje dve tretjini vsega trajnostnega gozdarstva. To potrdilo priznava več mednarodnih organizacij in skupaj 149 vlad po vsem svetu.

 • Najboljša cena
 • BREZPLAČNA DOSTAVA PO SLOVENIJI:-)
 • Možen lastni prevzem TAKOJ s predhodnim dogovorom in dodatnim popustom
 • Na zalogi (Za naročila oddana do 16.00, od PON. do PET. vas bomo kontaktirali še isti dan in se z vami dogovorili o datumu dostave)
  Cena: 95,00 €
  Redna cena 195,00 €

  ali
  • 3 x 32,37 €
  • 6 x 16,33 €
  Copyright © 2019 - 2021 Pohištvo takoj d.o.o., Vse pravice pridržane.